Entry: Edisi Terima Kasih Tuesday, December 03, 2013



Assalamualaikum.

Lama sudah tidak menulis kan... hehe... Maaf kalau ada yang tertunggu-tunggu (bajet blog macam feymes je kannnn... kikiki...)

Banyak benda berlaku dalam hidup aku since the last time I jotted down dalam blog ni. Siapa sangka, hari ini masuk hari ke 62 aku menjadi tunangan orang...

Di usia 26 tahun ini, akhirnya aku sedang mengira hari demi hari yang berlalu untuk suatu tarikh yang bakal mengubah hidup aku.

Bersama seorang insan yang selama ini tak pernah pergi dari sisi aku. Seorang kawan, sahabat dan in sha Allah teman hidup dunia akhiratku. amin ya Rabb.

Perjalanan masih jauh dan berliku. Mohon doa dan restu dari semua untuk cinta yang sedang mencari jalan cerita ini.


Cinta: dengan restu itu lebih indah. in sha Allah.

Terima kasih untuk setiap doa.
Terima kasih untuk hadir anda.

Dan untuk pinjaman Allah yang bakal rusuk kirinya adalah saya, terima kasih kerana sudi terima baik buruk saya, kurang lebih saya... mudah-mudahan jodoh kita berkekalan hingga syurgaNya.

Terima kasih Allah!

   0 comments

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments